Profita de bonusurile si promotiile de la Sportingbet!

Marian

Bookmakerul Sportingbet este unul dintre cele mai renumite si mari branduri, activand pe piata pariurilor sportive inca din anul 1998, fiind inregistrata in Anglia. Sportingbet detine licenta pentru activitatile de pariuri online aproape pe tot mapamondul, iar actiunile sale sunt listate la Bursa de Valori din Londra. In plus, Sportingbet este sponsor al numeroase echipe. In fotbalul englez au parteneriate, de exemplu, cu Anglia Wolverhampton si Leeds United, iar in Liga 1 cu CFR Cluj.

Peste 5 milioane de pariori din intreaga lume sunt clienti Sportingbet. Devino si tu chiar astazi client Sportingbet si vei beneficia de foarte multe avantaje. Brandul Sportingbet este estrem de popular, iar multi pariori il prefera atat datorita traditiei, cat si datorita numeroasele sectiuni si optiuni de pariere.

Pariurile sportive la Sportingbet

Sportingbet ofera o varietate de oportunitati de pariere pe numeroase sporturi, in decursul anilor extinzându-si constant aceasta lista: Fotbal, Tenis, Baschet Volei, Hochei, Handbal, Formula 1, Baseball, Darts, Snooker etc. In plus, lista campionatelor nationale in ceea ce priveste fotbalul este intr-o continua crestere, posibilitatile de pariere aproape nelimitate. Iar cotele sunt  mai mult decât satisfacatoare, cu mult peste media pietii.

Designul si interfata site-ului sunt bine construite, cu o culoare albastra placuta ochiului, iar plasarea biletelor de pariuri se face doar cu câteva clicuri.

De asemenea, site-ul Sportingbet are o versiune mobila de exceptie, cu ajutorul careia va puteti plasa pariurile in timp ce va aflati in miscare.

Bonusul de bun venit la Sportingbet

Sportingbet ofera o mare varietate de promotii si bonusuri, de care veti lua cunostinta inca de la inregistrare. Pentru ca Sportingbet va intampina cu cu un bonus de bun venit in valoare de 200 de lei la prima depunere. Atentie, pentru a beneficia de acesta va trebui sa sa depuneti fonduri in contul nou creat chiar in aceeasi zi in care v-ati inregistrat, iar intr-o saptamâna va trebui sa indepliniti cerintele necesare acestui bonus. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Sportinbet, sugestia noastra fiind sa cititi cu atentie termenii si confitiile acordarii acestuia.

Alte promotii Sportingbet

Pe langa acest bonus de bun, la Sportingbet veti beneficia si de alte promotii foarte interesante, bookmakerul avand multe campanii promotionale, dintre care enumeram ocaziile speciale precum bonusurile aniversare sau pariurile fara depunere. Aceste pariuri fara depunere constau intr-un concurs special Sportingbet de 12 pronosticuri, in cadrul caruia cel care intuieste toate selectiile prestabilite va benefia de un premiu consistent de 3000 de lei.

Mult succes cu Sportingbet!

Next Post

Pariza confortabil la Netbet!

NetBet face parte din industria pariurilor online încă din anul 2009, deși compania a fost înființată pentru prima dată în 2001. Bookmakerul este înregistrată în Malta și deține o licență a Comisiei de jocuri de noroc din Marea Britanie. Netbet are o bază de clienți fideli, în principal datorită efortului […]
Netbet

S-ar putea sa iti placa