Tot ce trebuie sa stii despre Unibet

Marian

Înscrierea la Unibet

Înscrierea la Unibet este rapidă și ușoară si, in plus, vine cu opțiunea de a accepta oferta unui pariu (pana la o anumita suma de bani) „fără riscuri”. Astfel ca vei depune niste bani in cont (de obicei între 10 și 20 de lire sterline în moneda echivalenta), care va fi dublat sub forma unui pariu „gratuit” de la Unibet. Conditia este ca va trebui să pariați aceasta suma bonus de 5 ori înainte de a-ti putea accesa câștigurile. De asemenea, cei de la Unibet au o grămadă de alte promoții pe sporturi și evenimente specifice.

Plasare pariuri și plăți

Unibet acceptă majoritatea metodelor de plată și procesează tranzacțiile în timp record. Trebuie totusi mentionat ca percep si o taxa de 2,5% la toate depozitele efectuate prin card de credit/ debit. Opinia noastra este ca, mai devreme sau mai tarziu, vor renunta la aceasta, nefiind genul de practică la care sa apeleze foarte multe agentii, iar din aceasta cauza ar putea pierde multi clienti potentiali. Insa retragerile sunt 100% gratuite, iar suma minima acceptata pentru un pariu este intr-adevar foarte mica (0,10 lire sterline pe toate piețele), un alt avantaj competitiv Unibet. Suma minimă care poate fi depusă la Unibet cu cardul este de 25 lei, iar depunerea se proceseaza imediat, în maxim 1 – 2 minute. Chiar daca la depunerile prin transfer bancar comisionul este de 0% si nu se stipuleaza o limită minimă, tranzacția este procesată în 1-2 zile lucrătoare, ceea ce pentru multi jucatori care vor sa parieze imediat poate fi un mare dezavantaj. Asadar, sfatul nostru, mai ales la sumele mici, este sa alegeti plata cu cardul de credit/ debit.

Cazinoul Unibet

Chiar daca Unibet exceleaza in ceea ce priveste pariurile sportive, nu strica să arunci o privire si asupra ofertei Cazinoului Unibet. Vei intra intr-o aventură extrem de fascinantă, îmbunătățită de o colecție bogată de jocuri și de o serie aparent nesfârșită de bonusuri și promoții. În plus, există o sală de bingo excelentă, poker și o secțiune completă de cazino cu dealeri live, care este cu adevărat impresionant.

Unibet Mobile

Experiența mobilă oferită de Unibet este la fel de impresionantă și site-ul web standard. Există opțiunea de a juca direct prin intermediul versiunii optimizate pentru mobil, dar si sa descari aplicația, atat pentru android, cat si pentru iOS. De asemenea, la Unibet ai opțiunea de a descărca si câteva aplicații suplimentare, inclusiv Tennis Livescore, Ghidul sportiv TV Unibet și Centrul de statistici de fotbal (Football Stats Centre), care te ajuta sa fii permanent informat.

Serviciul clienți Unibet

Echipa serviciul clienti este suficient de solidă dar, din pacate, lipseste asistența telefonică. Insa ai variantele email și chat-urile live. In plus, Unibet este probabil singura casă de pariuri majora care a dezvoltat propriul forum comunitar la adresa https://www.unibetcommunity.com, unde poți solicita sprijin dacă problema dumneavoastra nu a fost rezolvată in timp util. De asemenea, puteti folosi centrul de ajutor, accesand linkul https://www.unibet.com/help/contact?openOnBrowser=true.

Next Post

Betano – pariuri sportive si jocuri de cazino de exceptie

Insipia Limited operează platforma web Betano, iar această companie este licențiată în Malta, furnizand servicii jucătorilor din toată Europa. Betano oferă mai multe opțiuni de jocuri de noroc, iar acestea sunt pariuri sportive, pariuri la cazinouri online și pariuri live la cazinouri. Serviciul se adresează atat începătorilor, cat si pariorilor […]

S-ar putea sa iti placa