Software-ul folosit si interfata utilizator disponibile pe 22Bet

De asemenea, am gasit ca sectiunea de dealeri live este foarte solida. Cu mai mult de 80 de jocuri de la dealeri live din care sa selectezi, acestea ofera mai mult decat majoritatea cazinourilor online din industrie. In timp ce scriam recenzia noastra 22Bet, am descoperit optiuni in jocuri precum blackjack, ruleta, baccarat si multe altele. Daca aveti in vedere actiunea dealerului online, asigurati-va ca consultati cazinoul online.

In momentul revizuirii noastre impartiale despre 22Bet, nu exista o sala de poker asociata functionarii lor. Daca va intereseaza sa jucati poker online, consultati linkul de mai jos pentru a citi recenzia noastra despre Bovada. Acolo, poti juca poker pe langa pariurile pe sport si alte jocuri de cazino.

Atata timp cat nu sunteti in cautarea unei camere de poker, cazinoul lui 22Bet merita verificat datorita numeroasei sale game de jocuri de inalta calitate. Cand am analizat gama de cazinouri, am vazut cateva dintre jocurile noastre preferate de marca de nume.

Cand vine vorba de producatorii de software de jocuri de cazino, 22Bet are una dintre cele mai extinse liste pe care le-am intalnit vreodata. In timpul finalizarii revizuirii noastre 22Bet, am numarat peste 100 de furnizori de software diferiti in componenta lor.

Numele notabile din colectia de furnizori includ Gival Rival, Betsoft si Big Time Gaming. In ciuda unei cantitati atat de mari de producatori de software, nu par sa aiba o gama larga de jocuri de la fiecare. In schimb, in cele mai multe cazuri, este doar o mana de jocuri pe furnizor.

In timp ce am fost foarte impresionat de colectia diferitilor producatori de software, interfata de utilizare a cazinoului ne-a lasat sa ne dorim mai mult. Principalele noastre reclamatii se concentreaza asupra cat de greu este de a gasi diferite jocuri.