Betstars

Betstars

Timp de cativa ani, PokerStars a fost in centrul atentiei lumii atunci cand vine vorba de jocuri de noroc online, cu turnee de milioane de dolari pe saptamana si contracte de sponsorizare, precum Rafael Nadal si Cristiano Ronaldo.

Acum, opereaza sub proprietatea Amaya Gaming, bazata pe Isle of Man, compania si-a facut trecerea mult timp asteptata pe pietele cazinourilor si pariurilor sportive. BetStars este lovit de Amaya pe piata pariurilor sportive si este clar ca tinta este sa devina unul dintre liderii industriei. BetStars este una dintre cele mai tinere platforme de pariuri sportive de acolo, dar cand este sustinuta de un gigant precum PokerStars, merita sa stai si sa fii atent.

Compania-mama a BetStars lucreaza de mai multi ani in procesul de procesare a platilor pentru jocuri de noroc, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la prelucrarea fara probleme a platilor sau a securitatii banilor. Depunerea minima este de 10 GBP, in timp ce retragerea minima este de 20 GBP. Daca aveti deja un cont cu PokerStars, puteti muta fonduri de acolo.

Asta nu va scoate rolele inalte si va fi cu siguranta la fel de elaborat sau la fel de generos ca si alte oferte de pariuri, dar este o afacere onesta si corecta pentru jucatori.