Efortuna

Efortuna

Un site interesant, echipat cu diverse jocuri de noroc, EFortuna.com este o platforma web excelenta de jocuri de noroc online, practic si rapid, dar mai ales potrivit pentru iubitorii de pariuri. Intr-adevar, in ciuda faptului ca este foarte bogat in jocuri online (si live), cum ar fi cazinourile, slot-urile, Bingo si Poker, site-ul detinut de Dream of Tolosa Ltd din Malta, vede o mare zona de captura in pariurile online. De la episoadele clasice la fotbal, tenis, baschet si sporturi cu motor, la fotbal australian, rugby, fotbal italian si strain, cricket si floorball. Chiar si pentru loto este posibil

100 cota EFortuna: Pariuri de sa plasate de luni pana vineri intre orele 16.00 si 12.00 cu un minim de 10 evenimente si o suma minima de 1.000 €, veti obtine sub forma de Pariu Gratuit 100 € in 24 de ore, redabil in sectiunea „Sport”.

Odata inregistrat, site-ul ofera, de asemenea, pariuri in urma evenimentelor sezoniere: Super Bowl, derby-uri italiene sau straine sau evenimente sezoniere prin adaugarea de noi pariuri posibile.

Ceea ce diferentiaza Efortuna de masa site-urilor de pariuri online este jocul Virtual. O alta mare inovatie strans legata de pariurile online, jocul virtual va permite sa pariati pe simulari de meciuri sau anumite sporturi: de la curse de cai, la inot, la fotbal.