Pariaza cu incredere la 22Bet

Marian

22Bet este o agentie de pariuri tanara, fiind înființată în anul 2017. Se adreseaza preponderent pariorilor din Europa de est, iar sediul central este situat în Cipru. 22Bet operează sub o licență Curacao, dar deține și licențe locale în multe țări africane, cum ar fi Nigeria și Kenya. Brandul 22Bet1 s-a facut cunoscut publicul larg, fiind promovat de fotbalistii Nuno Gomes (portughez) și Kevin Kuranyi (neamt) ca si ambasadori, jucatori retrasi din activitate. Grupul gestionează de asemenea siteul 22Bet.co.uk, care este autorizat de la UKGC și este operat de Tonybet. In cele ce urmeaza va vom informa despre tot ceea ce trebuie sa stiti cotele case de pariuri 22Bet, metode de plată și promoțiile inedite.

Secțiunea de pariuri sportive 22 Bet vine cu o plată de 95% + la cele mai importante sporturi, cum ar fi fotbalul, baschetul și tenisul pe pronosticurile 1X2 și tipurile de pariuri peste/ sub. Această rată poate scădea până la 93% + la pariurile secundare, cum ar fi ambele echipe să marcheze și pauza/ final. Agenția de pariuri online 22Bet oferă peste 60.000 de evenimente pre-meci pe lună, de la peste 40 de sporturi. 22Bet ofera, de asemenea, peste 450 de pariuri suplimentare la fiecare meci de fotbal (cum ar fi scorul egal în oricare dintre cele două reprize etc.) Iubitorii de baschet și tenis vor găsi o multitudine de handicapuri alternative, împreună cu peste 100 de pariuri inedite, cum ar fi pariurile pe perioade de timp, pariuri pe reprize, seturi, gameuri si puncte. Funcții precum Editarea pariului meu sau Bet Slip Sale ( vânzarea de biletului de pariuri) vor spori experiența de pariere a jucătorilor.

Sectiunea Live a 22 Bet este mai mult decât competitiva, oferind 1.000 de evenimente live lunar dintr-o gamă largă de sporturi. În afară de sporturile principale, jucătorii își pot plasa pariurile pe curse de cai, cricket și volei. O plată medie de peste 95% îi ademeneste pe jucători, în timp ce la fiecare meci de fotbal sunt disponibile peste 250 de pariuri suplimentare, cum ar fi handicapurile asiatice, total goluri, următorul gol sau echipa care marcheaza ultimul gol. Sectiunea de Live Stream 22Bet este foarte ofertanta cu foarte multe meciuri din cele mai interesante campionate, precum Serie A, La Liga și Bundesliga, dar si cu o caracteristică Multi Live. Cash out este disponibil până în ultimele minute ale fiecărui meci și poartă denumirea de „Bet Slip Sale”.
22 Bet este disponibila atât pentru dispozitive Android cât și pentru iOS, iar siteul este optimizat si pentru mobil. Jucătorii isi pot alimenta contul prin peste 100 de metode de plată, iar retragerile se finalizeaza în câteva minute. Serviciul pentru clienți 22Bet este disponibil 24 de ore din 24 prin chat live, e-mail și formularul de contact al siteului.

Next Post

Tot ce trebuie sa stii despre Unibet

Înscrierea la Unibet Înscrierea la Unibet este rapidă și ușoară si, in plus, vine cu opțiunea de a accepta oferta unui pariu (pana la o anumita suma de bani) „fără riscuri”. Astfel ca vei depune niste bani in cont (de obicei între 10 și 20 de lire sterline în moneda […]

S-ar putea sa iti placa