Sportingbet

Sportingbet

Retrageri de la Sportingebt prin Card de credit / debit

Daca un card Visa a fost folosit anterior pentru a depune bani in contul dvs., cardul este disponibil pentru a accepta restituiri / depozite. Nota: rambursarile pot fi plasate pe un MasterCard numai daca cardul este emis in Marea Britanie si inregistrat la o adresa britanica.

Sportingbet iti trimite banii prin Neteller

Daca un client si-a folosit anterior contul Neteller pentru a face o depunere, Sportingbet poate restitui sau trimite o retragere gratuita in acest cont. Este necesar ca numele si adresa de e-mail listate pe un cont Neteller sa corespunda si numele si adresa de e-mail enumerate pe contul dvs. Sportingbet. Retragerile folosind Neteller sunt disponibile in EUR, GBP, USD si CAD.

Platile din contul Sportingnet intra si in CLICK2PAY

Atata timp cat un client a efectuat o depunere folosind acest cont, el / ea poate primi retrageri gratuite. Este necesar ca numele si adresa de e-mail din contul Click2Pay sa se potriveasca cu cea a contului Sportingbet.

Skrill se foloseste daca un client are un cont stabilit cu acest procesator si a folosit acest cont pentru a depune in contul sau Sportingbet, retragerile sunt posibile si gratuite.

Sportingbet singura casa de pariuri ce iti da banii si in PayPal
Daca contul PayPal al unui client a fost folosit anterior pentru a face o depunere, Sportingbet poate depune fonduri in acest cont in 24 de ore. Exista o retragere minima de 10 Euro pentru aceasta metoda.