Pariaza pe fotbal la Maxbet!

Marian

Cu o oferta la jocurile de cazino imbatabila, Maxbet si-a atras in ultimul timp foarte multi pariori pe sport, datorita ofertelor sale deosebite si a cotelor avantajoase. Latimea ofertei este generoasa, practic puteti paria la Maxbet pe orice sport va trece prin minte. Adancimea ofertei este, de asemnea, una de exceptie. Daca avem in vedere fotbalul, de exemplu, la un meci importat dintr-un campionat popular sau de la o competitie majora puteti alege din peste 140 de tipuri de pariuri: pariuri combinate, total cornere, multi-cornere, , primul corner, cornere în prima repriză, pariuri pe avertismente și cartonașe, pe total goluri, pe următorul cartonaș/ gol, Handicapuri, echipa să câștige ambele reprize, echipa să nu primească gol, pariuri pe penalty-uri, primul/ ultimul marcator al echipei, scor corect pauză/final sau pariuri speciale gen pariuri pe divizii, pariuri pe retrogradare sau pe poziţia în clasament, sau chiar pariuri pentru demiterea antrenorilor si multe altele.

In continuare, vom trece in revista doar cateva dintre tipurile de pariuri pe care puteti paria pe fotbal la Maxbet, exemplificandu-le:

Pariurile de tip total goluri – par sau impar la Maxbet

Acest gen de pariu are in vedere daca numărul total de goluri marcate într-un meci estepar sau impar. De exemplu, un scor de 1-1 va oferi un total de 2 goluri și va genera un rezultat par. Atentie, niciun gol, adica 0 (zero) goluri este considerat a fi un număr par si va fi castigator!

Pariurile de tip scor corect la pauză sau la final la Maxbet

Acest gen de pariuri vor fi decise in functie de scorul oficial înregistrat la pauză (dupa 45 de minute de joc) sau la finalul intalnirii (dupa 90 de minute de joc). Atentie, nu se vor lua in considerare eventualele prelungiri (cele 2 reprize de prelungiri, daca este cazul), finalul meciului insemnand cele 90 de minute regulamentare, plus eventualele minute aratate in plus de arbitrul jocului.

Pariurile de tip goluri în prima repriză la Maxbet

Acest gen de pariu se refera la numărul total de goluri marcate in repriza intai, adică până când echipele intră la cabine in pauză. De exemplu, dacă scorul la pauză va fi 1-1, golurile marcate in prima repriză vor fi 1+1=2.

Pariurile de tip goluri în a doua repriză la Maxbet

Un tip de pariu identic cu cel anterior, numai ca intervalul de timp luat in considerare este de la pauză până la final.

Pariurile de tip primul marcator al echipei X la Maxbet

La Maxbet puteti de asemenea paria pe fotbalistul care va înscrie primul gol pentru echipa sa. Atentie, acest marcator, primul pentru echipa sa nu trebuie să fie si primul marcator al partidei. Specificam faptul ca autogolurile nu sunt luate în considerare, necalificandu-se pentru acest tip de pariu.

Pariurile de tip echipa X să nu primească gol la Maxbet

Puteti paria la Maxbet, de asemenea, ca echipa favorita sa nu primeasca gol.

Pariurile de tipul jucătorul X să înscrie două sau mai multe goluri la Maxbet

Daca intuiti ca un anume jucator va reusi sa inscrie doua sau mai multe goluri intr-un meci, la Maxbet pueti paria pe acest tip de pariu. Binenteles ca autogolurile nu sunt luate în considerare in cazul acestui tip de pariu.

Pariurile de tipul jucătorul să înscrie un hat-trick la Maxbet

La fel ca precedentul tip de pariu, daca intuiti ca un jucator va inscrie de 3 ori intr-un meci, logati-va la contul dumneavoastra Maxbet si pariati pe acest lucru. Mult succes!

Next Post

Pariaza live de pe mobil la 1xBet. Ai cele mai bune cote!

1xBet – Pariuri live și pariuri de pe dispozitivele mobile La 1xBet nu veti fi niciodata dezamagit de fluxul live al evenimentelor. Acesta se ridică cu siguranta la standardele oricarui parior, fie acesta incepator sau avansat. Pariurile live pot fi plasate pe oricare dintre zecile, uneori chiar sutele de evenimente […]

S-ar putea sa iti placa