Unibet

Unibet

Daca primiti o aplicatie Unibet pentru Android sau iOS, atunci sunteti intampinat cu o autentificare mobila Unibet care deschide o gama masiva de oportunitati de pariuri sportive. Interfata moderna si eleganta reflecta estetica verde si alba a site-ului web al marcii, iar viteza generala a aplicatiei este remarcabil de rapida. Vazand ca unele rezervari, cum ar fi TopBet, nu au nici macar o aplicatie, afisarea Unibet este impresionanta.

Soldul contului dvs. este situat in partea de sus a ecranului aplicatiei, astfel incat sa puteti urmari fondurile de pariuri si puteti utiliza pur si simplu meniul pentru a parcurge toate optiunile de pariuri, promotii si detalii ale contului.

Exista o functie de cautare utila care poate fi folosita pentru a gasi cote la sporturile, jucatorii si echipele dvs. preferate. Dar, la fel ca in cazul aplicatiilor puteti parcurge si icoanele sporturilor populare precum fotbalul, cursele de cai, golful, cricketul si ciclismul pentru a alege si alege cele mai bune pariuri din ziua respectiva. Nu uitati sa verificati fila In joc, chiar acum pentru a vedea care dintre pariurile curente ar putea avea potentialul de a obtine unele profituri decente de pariuri live.

Efectuarea unui pariu este simpla si simpla. Doar atingeti evenimentul dvs. sportiv, selectati-va cotele si acestea vor fi adaugate la biletul de pariuri situat in partea de sus a ecranului aplicatiei. Si daca doriti sa adaugati fonduri in contul dvs. sau sa profitati de una dintre promotiile Unibet, totul este expus intr-un mod usor de inteles.