Betfair

Betfair

Camera Incepatorului de bingo pe Betfair – Este o sala de bingo gratuita, deschisa in fiecare marti intre 19-10. Aceasta camera este disponibila doar pentru jucatorii noi. Pentru a va califica, tot ce trebuie sa faceti este sa pariati cel putin 5 lire sterline inainte de 16:00 marti.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Lovesti sau ratezi pe Bingo Betfair- Joaca in jocul de chat unde castigatorii ajung sa isi aleaga pozitia intr-o grila, iar daca lovesc o nava pe grila, castiga un bonus. Scufunda nava si bonusul este dublat. Pentru a obtine intrarea, tot ce trebuie sa faceti este sa pariati 5 GBP pe bingo sau sloturi. Apoi, alaturati-va camerei High Striker duminica incepand cu ora 19:00.

Petrecere Privata cu Betfair – Alaturati-va Lounge-ului VIP Private Party numai invitat intre 19 si 22 in fiecare vineri. Pentru a avea acces, tot ce trebuie sa faceti este sa pariati cel putin 25 de lire sterline pe bingo intre luni-joi. Dupa ce va calificati, veti putea accesa camera si veti beneficia de 3 ore de bingo gratuit.

Loialitatea la Bingo Betfair te rasplateste – Acesta este programul lor de fidelizare pentru jucatorii de bingo. Castigi puncte jucand jocuri laterale de bingo si bingo. Dupa ce ai ajuns la un nivel VIP, este al tau pe viata. Pe masura ce avansati, veti obtine avantaje, cum ar fi acumularea mai rapida a punctelor si posibilitatea de a va schimba punctele pentru bonusuri.