De ce merita sa-ti faci cont la eFortuna

Marian

Agentia de pariuri online Fortuna Bet – eFortuna reuseste de ani buni sa se plaseze in topul preferintelor pariorilor romani, atat din punct de vedere al numarului clientilor, cau si al aprecierilor pozitive ale acestora. Iar motivele nu sunt putine, de aceea va recomandam sa va deschideti un cont la Fortuna Bet – eFortuna chiar acum. Este un bookmaker sigur, oferta de pariuri este consistenta, are bonusuri si promotii extrem de atractive, o aplicatie pentru mobil care functioneaza ireprosabil, functii de Live Streaming si Cash Out si o varietate de metode de plata si retragere fara comisioane.

Pariaza live la Fortuna Bet – eFortuna!

In plus, unul din punctele forte ale Fortuna Bet – eFortuna sunt pariurile live si transmisiunile video in direct. La acest bookmaker veti gasi cele mai multe partide live in oferta, asa ca cei care prefera acest tipo de pariuri au un motiv in plus pentru a-si deschide un cont la Fortuna Bet – eFortuna chiar acum. Optiunile de pariere aferente fiecarei partide sunt numeroase, profunzimea ofertei live fiind cu adevarat impresionanta. Iar din iulie 2018 Fortuna Bet – eFortuna ofera transmisiuni in direct de la foarte multe evenimente sportive, ceea ce face pariurile live de la Fortuna Bet – eFortuna mult mai interesante. Singura conditie pentru a le viziona este sa aveti balanta contului dumneavoastra Fortuna Bet – eFortuna pozitiva. Asa ca aveti grija sa lasati macar un leu in cont pentru a va bucura de platforma de live streamingg Fortuna Bet – eFortuna, care functioneaza ireprosabil.

Bonusul pe acumulator la Fortuna Bet – eFortuna

La Fortuna Bet – eFortuna aveti sansa sa castigati +60% la pariurile pe fotbal, daca plasati un bilet cu multe selectii. Si asta pentru ca Fortuna Bet – eFortuna ofera castiguri suplimentare pentru pariurile pe acumulatori, dupa cum urmeaza:

  • 5 evenimente – valoare bonus: 5%;
  • 6 evenimente – valoare bonus: 10%;
  • 7 evenimente – valoare bonus: 15%;
  • 8 evenimente – valoare bonus: 20%;
  • 9 evenimente – valoare bonus: 25%;
  • 10 evenimente – valoare bonus: 30%;
  • 11 evenimente – valoare bonus: 35%;
  • 12 evenimente – valoare bonus: 40%;
  • 13 evenimente – valoare bonus: 50%;
  • 14 evenimente – valoare bonus: 60%.

Miza minima pe care va trebui sa o investiti este de 4 lei, iar cota minima de 1.3 pe pronosticuri din fotbal. Biletul de pariuri va trebui sa fie simplu si nu veti avea disponibila optiunea de cash out, iar bonusul maxim pe care il puteti castiga nu trebuie sa depaseasca 10.000. Mult succes cu Fortuna Bet – eFortuna.

S-ar putea sa iti placa