Betstars: Inovație și experiență

Marian

Compania de pariuri on-line BetStars a fost lansat de celebrul brand PokerStars în anul 2016 ca noua sa agentie de pariuri sportive. Majoritatea specialistilor sunt de acord ca BetStars este o companie inovatoare, cu produse speciale care o deosebesc de concurență. Asa cum a reusit cu PokerStars in ceea ce priveste pokerul, BetStars isi propune să inducă jucatorilor care prefera pariurile sportive aceeași pasiune, pentru a oferi un brand de exceptie pentru adevărații fani ai pariurilor sportive. BetStars are in ofertă mai mult de 25 de sporturi, precum și eSports și poker, cu multe oferte și promoții exclusive, precum bonusul de bun venit BetStars, dar si oferte pentru a-si păstra actualii jucători.
Așadar, deși BetStars este un brand nou venit pe piata, pariorii se pot aștepta la lucruri minunate de l;a acestia, deoarece face parte si beneficiaza de experienta unui brand global de renume, PokerStars, prezent de piata de profil de aproape 15 ani.

BetStars oferă pariuri din mai mult de 25 de sporturi, inclusiv fotbal, curse de cai, tenis, baschet, hochei pe gheață, golf și darts, precum și mai multe sporturi mai de nisa, cum ar fi tenisul de masă sau futsalul. Fotbalul și cursele de cai sunt foarte prezentate si în ceea ce priveste oferta de pariuri live, precum si alte sporturi de top, incluzând toate ligile importante de fotbal și turneele de tenis din întreaga lume. Site-ul oferă acces la jocurile de poker și cazino PokerStars, iar clienții PokerStars se pot conecta la BetStars folosind același cont.

Dar poate ca o caracteristica unica a celor de la BetStars este funcția Spin & Bet, unde va puteți multiplica cotele de până la 10 ori. Pur și simplu alegeți pariul, plasați miza și faceți clic pe Spin & Bet pentru a beneficia de unul dintre cei cinci multipli – 1x, 1.5x, 2x, 5x sau 10x, iar 10% din miză va intra intr-un pariu cu cote imbunatatite.

In opinia noastra, punctele forte ale BetStars sunt:

Clientii Betstars se pot conecta cu contul PokerStars;

Betstars Include linkuri către site-urile de poker și cazino PokerStars;

Functia Spin & Bet ca si bonus de pariuri sportive;

Informații și statistici amanuntite pentru sporturile si evenimentele live.

Nu uitați nici de bonusul BetStars de bun venit!

Clienții noi BetStars vor beneficia de un FREEBET, adica de un pariu gratuit in valoare de 25 lei, condiția fiind ca acestia sa parieze din banii proprii minim 25 de lei. Asadar, pariind la BetStars suma minima de 25 lei, vei primi automat 25 de lei pentru a-i juca, indiferent daca pariul de calificare a fost câștigător sau pierzător. Majoritatea promoțiilor similare oferite de case de pariuri acorda bonusul doar dacă primul pariu este pierzător, ceea ce nu este cazul la Betstars.

Cu siguranta ca acest bonus de bun venit nu impresioneaza jucatorii care ruleaza sume imense de bani, dar va fi apreciat de pariorii care prefera sa joace sume mici sau sunt mai noi in universul pariurilor on-line si doresc sa-si imbunatateasca calitatile si cunostintele. Mult succes!

Next Post

Cum sa-ti faci cont si sa pariezi la 888Sport

Cum să vă înscrieți la 888Sport Jucătorii noi care doresc să se alăture 888Sport pot face acest lucru urmand niste pași foarte simpli. Urmați procedura următoare pentru a vă înscrie și depune fonduri în contul dvs. la 888Sport: Accesați site-ul oficial (https://www.888sport.com/) și faceți clic pe „Înscrieți-vă acum” în colțul […]

S-ar putea sa iti placa