Baumbet

Baumbet

Serviciul pentru clienti este excelent, cu un numar gratuit de telefonie britanica, e-mail si, cel mai bine, o optiune de chat in direct 24/7, care se inscrie cu adevarat bine in evaluarile Baumbet. In ceea ce priveste bonusurile, acestea devin mai bune. Pariul lor vechi Baumbet 10, obtine 20 este acum un pariu 10 GBP, obtineti o oferta de 25 USD pentru Baumbet si mai multe pariuri gratuite este intotdeauna un lucru bun!

Cum sa va deschideti contul

Pasul 1

In primul rand, trebuie sa faceti clic pe butonul verde „Alaturati-va” din partea dreapta sus a paginii web Baumbet pentru a incepe procesul de inregistrare.

Pasul 2

Introduceti datele dvs. personale, selectati un nume de utilizator, o parola, o intrebare de securitate si raspundeti, acordati termenii si conditiile si faceti clic pe „Inregistrare”.

Pasul 3

In cele din urma, asigurati-va ca va verificati inregistrarea prin e-mailul trimis de la Baumbet la adresa de e-mail specificata in procesul de inscriere. Asta e!

Cum sa iti plasezi primul sport

Aflati sportul si meciul / evenimentul pe care doriti sa pariati. Daca exista mai multe optiuni de piata, acestea vor fi afisate atunci cand faceti clic pe meci.
Faceti clic pe pariul pe care doriti sa-l efectuati si biletul de pariere se va deschide in bara laterala din dreapta.
Introduceti pariul in casetele furnizate. Veti vedea miza totala si castigurile potentiale. Faceti clic pe butonul locatie pariuri pentru a termina.