Betano

Betano

Betano este o casa de pariuri online concentrata in mare masura europeana, cu fanii fotbalului ca principalul public tinta, ceea ce este destul de grozav pentru ca veti gasi oferte bonus excelente si oportunitati pentru a paria pe fotbal cu multa pasiune.

Betano a inceput acum doar cativa ani in 2015 ca site web de pariuri sportive online, cu o mica varietate de piete sportive si fara o oferta de pariuri live. Intre timp, a reusit sa creasca suficient de mare pentru a fi observat de pariorii sportivi seriosi care le ofera diferite caracteristici de pariuri sportive.

Acum aceasta noua casa de pariuri se caracterizeaza printr-o varietate uriasa de sporturi dispuse pe un site web usor de utilizat. Puteti profita de functia Multibet care va permite sa pariati pe acelasi eveniment de mai multe ori in timp ce va bucurati de sectiunile de pariuri live, care in general este intr-adevar dragut, desi nimic spectaculos.

Sansele sunt scurte fata de cele competitive, dar potrivite pentru iubitorii de fotbal. Mai mult, toate retragerile sunt gratuite, unele mai repede decat celelalte. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu-ti placa faptul ca nu exista o transmisie in direct si nici o caracteristica de incasare cu ajutorul careia poti returna pariul inainte de a fi pierdut.