Cum sa te inregistrezi si sa pariezi la Baumbet

Marian

La Baumbet este foarte usor sa te inregistrezi si sa-ti faci cont, cu un singur click pe butonul „Cont nou” din partea dreapta sus a paginii principale Baumbet. In caz ca ai fost directionat pe platforma Baumbet pe pagina cu oferta de bun venit va trebui sa dati click pe butonul „Joaca acum”. Ambele actiuni au ca finalitate deschiderea unui formular de contact, impartit in trei categorii:

  • informatii cont;
  • informatii personale si
  • informatii de securitate.

Asadar, va trebui sa urmati acesti pasi:

  • Click pe butonul „Cont nou” sau „Joaca Acum”;
  • Completati datele personale;
  • Baumbet ofera si un bosul fara depozit, adica vei beneficia de niste banuti pe care sa-i pariezi fara sa fii nevoit sa depui nicio suma in noul cont creat. Daca doresti sa beneficiezi de acest bonus fara depozit, va trebui sa introduci codul promotional XLM10 in campul aferent;
  • Verificarea contulului. Este bine sa faceti acum acest pas, deoarece atunci cand veti fi nevoit sa retrageti banii castigati sa nu mai pierdeti timp cu procesul de verificare a contului;
  • Sugetia noastra este sa depuneti primii banuti in cont si sa incasari bonusul de bun venit, care este de 100%, in limita a 250 lei.

Interfata de utilizator Baumbet

Veti observa ca interfata platformei Baumbet este foarte usor de utilizat, placuta ochiului, permitand accesul foarte rapid la pagina dorita. Pe pagina principala  veti gasi pozitionate in centru pariurile live, iar sporturile disponibile pentru pariurile pre-meci sunt pozitionate pe coloana din stanga. In dreapta sus se afla functia de cautare, cu ajutorul careia puteti cauta un anumit eveniment.

De asemenea, sa plasati un bilet la agentia de pariuri online Baumbet este foarte simplu. Va trebui mai intai sa selectezi evenimentele pe care vrei sa pariezi, iar odata ce selectia este gata vei avea doua optiuni: plasarea unui bilet simplu, caz in care vei bifa tab-ul respectiv, compoletati suma pariului, urmat de ,,Expediere bilet” sau plasarea unui bilet in sistem. Aici este putin mai complicat, dar nu foarte tare, iar cu siguranta ca pariorii mai experimentati stiu despre ce este vorba: bifati tab-ul „sistem”, apoi va trebui sa alegeti sistemul pe care doriti sa-l jucati, completati miza si expediati biletul. Pentru o selectie cu baza va trebui sa bifati casuta din dreptul partidelor care constituie baza. Foarte simplu, nu?

Referindu-ne si la metodele de plata, la Baumbet ai avantajul ca pe langa cele clasice, cunoscute (card bancar, Paysafecard, Neteller, Skrill), iti poti alimenta contul si la agentiile stradale. Conditia este sa-ti fi creat anterior contul de utilizator Baumbet. Acest lucru este valabil si pentru retragerea castigurilor. Deci nu aveti nevoie neaparat de un card bancar pentru a deveni client al agentiei de pariuri online Baumbet. Mult succes!

Next Post

Avantajele deschiderii unui cont la Betfair

Agentia de pariuri online Betfair este singurul boomaker licențiat în România care oferă clientilor sai pariuri de tipul betting exchange. Insa acesta nu este singurul motiv pentru care sa va faceti cont la Betfair. In cele ce urmeaza va vom prezenta si alte argumente pentru care merita sa pariati la […]

S-ar putea sa iti placa