Declinul hochei Slavia în prima ligă. Este aceasta o stare mai permanentă?

Cristian

Nu este un secret faptul că Slavia nu are bani și asta este alfa și omega rezultatelor sale sportive. Clubul și-a schimbat consiliul de administrație în august: Jaroslav Vosmik și Stanislav Tichý s-au alăturat lui Vladimir Pittr. El încetinește Slavia “, a declarat iDNES.cz, o sursă de încredere. Acesta este motivul pentru care conducerea a angajat un antrenor Milos Riha junior, căruia îi place să lucreze cu ei. Cu toate acestea, nu a fost obținut un rezultat satisfăcător. În plus, o mulțime de goalies și jucători de teren s-au rostogolit pe scară.

„Pentru golani, a fost performanța lor.La începutul sezonului nu eram mulțumiți de Supa, șansa a fost oferită tinerilor, dar pierdeam. Așa că am vrut să dăm echipei un impuls și l-am luat pe Honzík din Sparta. Schimbările din zona obiectivului s-au bazat pe situația actuală ”, spune Říha. Jucătorii de hochei se învârt și în teren, ceea ce antrenorul explică accidentările. Cu toate acestea, este clar că viziunea unui pariu tânăr, care a fost mai experimentat în cursul anului, nu funcționează foarte bine.

„Este un proces lung, Slavia nu se luptă de la an la an, perspectivele sunt mai lungi. Revenirea la liga suplimentară este, după părerea mea, o chestiune de cel puțin cinci ani.Va dura atât de mult până când tinerii se vor încălzi, iar întreaga organizație se va reuni și totul va scădea ”, spune expertul TV Milan Antoš.

Și Říha adaugă: „Performanța echipei nu este la fel de rea cum sugerează rezultatele. Este similar cu începutul sezonului cu diferența pe care am câștigat-o prin gol, iar acum pierdem golul. Jocul este paradoxal mai bun acum, dar nu există puncte. ”

Desigur, totul depinde de finanțe, deoarece actualul cadru este semnificativ mai ieftin decât în ​​ultimii trei ani. Fără calitate.

“Luați Vsetin. A jucat a treia cea mai mare competiție, cu un buget de opt până la douăsprezece milioane, iar astăzi este topul ligii pentru aceiași bani.Este posibil ”, spune iDNES.cz, care nu dorește să fie numit. mai puțin de nouă sute. Clubul pierde astfel taxele de intrare și sponsorii. Există un cerc vicios din care nu există nicio ieșire.

Next Post

Obiectivul lui Budweiser pentru ultimul sfert al primei ligi: consolidarea încrederii în sine

Dacă ar exista o competiție pentru cel mai bun obiectiv din runda din prima ligă de hochei, aceasta ar fi nominalizată pentru ea și poate chiar reuși. a fost 2: 2. Atacantul canadian David Gilbert, în serviciul cehilor de sud, s-a îndepărtat cu un puc de pe linia sa albastră. […]