După trofeu, vânăm, nu ne ascundem în Pardubice înainte de finala cupei

Cristian

„Este o recompensă incredibilă pentru anii de muncă grea pe care am sacrificat-o pentru baschetul, aștept cu nerăbdare să joc finala foarte emoționantă pentru mine”, declară Jan Kourek, principalul trăgător al lui Sokol.

în douăzeci și cinci de meciuri, douăzeci și opt de goluri și când altfel ar trebui să fie așteptat de la el, dacă nu acum?

„Ca și ceilalți băieți, voi vâna trofeul. Cred că putem face acest lucru împreună, astfel încât să putem realiza un singur vis. Vom deveni campioni ai Cupei Cehiei ”, visează Kourek.În ultimul meci de cupă, mulți i-ar fi așteptat pe Boleslav (final în opt finale), Vitkovice, Bohemian (ambele echipe terminate în sferturile de finală) sau Tatran, care l-au eliminat pe Liberec chiar sub vârf, la fel ca și jucătorii boștenilor de baschet…>

Așadar, atât Falconii, cât și Riderii sunt noi pentru Jested.

„Faptul că ambele echipe pot câștiga trofeul premiera va juca, fără îndoială, un rol important. Va fi special pentru toți și va decide situația actuală a fiecărei echipe “, consideră antrenorul lui Sokol, Ladislav Štancl.

Din punct de vedere al super-ligii, nici Pardubice, nici Liberec nu vor fi o problemă să se pregătească. Cele două competiții se cunosc mai mult decât bine.

„Eu personal îl percep pe Liberec drept cel mai mare rival din Superliga.Am jucat o mulțime de meciuri cu el, inclusiv câteva serii de play down, iar anul trecut am asigurat un avans memorabil la play off pe terenul său. ”Martin Zozulák așteaptă cu nerăbdare duelul.

Zozulák a jucat deja finala cupei

Jucătorul de baseball de 31 de ani este singurul jucător de la Pardubice care a jucat finala cupei.Și în 2013, în timpul invitatului său anual la Chodov, a câștigat-o chiar când a învins Brno 7: 4 cu echipa de la Praga în ianuarie.

„Cred că am marcat două goluri în acel moment”, își amintește Zozulák, „Probabil aș putea să găsesc momente mai importante în cariera mea pe scara mea imaginară de realizări, dar am spus deja că ceașa este al doilea cel mai prestigios concurs ceh și cred că, cu siguranță, nu se întâmplă în fiecare zi. În finala anului 2013, îmi amintesc de atmosfera deosebită a lui České Budějovice, aștept cu nerăbdare să o văd în Olomouc similar. ”

Finala de Cupă din acest an se joacă la Haná. Iar Pardubice nu ar trebui să observe prea multe diferențe față de duelul intern de la Dašická.Peste două sute de suporteri Sokol vor fi conduși către victorie.

„Transportăm autobuze din Pardubice, Chrudim, Choceň, Litomyšl și Vysoké Mýto. În total, vom aduce peste 200 de fani cu steaguri și tobă la Olomouc “, spune managerul clubului Petr Musil.

” Acesta este probabil cel mai mare avantaj al nostru “, spune Zozulák.

Next Post

Nu fac o mie de clicuri pe zi. Vošahlík nu va prinde pasul lui Vaněk

„De câte ori am greșit pe stadion. Domnule Vanecek, aveți un pachet! m-au sunat. Dar eu nu sunt Vanek, am răspuns. Vaňous și cu mine am râs, „Vošahlík încă se distrează. „Dar a fost mai mult din cauza barbei pe care o avem amândoi, pentru că probabil nu este capabil […]