Nu fac o mie de clicuri pe zi. Vošahlík nu va prinde pasul lui Vaněk

Cristian

„De câte ori am greșit pe stadion. Domnule Vanecek, aveți un pachet! m-au sunat. Dar eu nu sunt Vanek, am răspuns. Vaňous și cu mine am râs, „Vošahlík încă se distrează. „Dar a fost mai mult din cauza barbei pe care o avem amândoi, pentru că probabil nu este capabil să prindă un kilogram”. .

“Pentru a face o mie de clicuri în fiecare zi ca el, cred că nu.Atât de mult, este nebun “, râde Vosahlik și întreabă și mai mult când întreabă câți poate face singur. Mă bucur să mă dau jos din pat în dimineața asta.” pentru o revenire într-un set de producători de sticlă, Vaněček încearcă să se facă celebru în Scoția. „Stilul duelului l-ar putea încadra acolo, cred că va înscrie goluri ca aici. Varul este un mare atacator, cu atât mai mult trebuie să-l înlocuim “, a comandat originarul Příbram.

El va fi reprezentat de el, Martin Jindráček și Jan Kuchta din Slavia, care va vizita Slovacia în toamnă.

“Vreau să lupt, suntem diferiți. Știu că nu am o poziție de genul celor doi. Au dat cu piciorul întregul sezon și nu am jucat un an. Pe lângă Vanecek, Cervenka a plecat și el, a venit Kuchta, și chiar eu.Suntem încă trei invadatori și există un singur loc. Așa că sper că vor fi și doi ”, tânărul de 30 de ani vrea să joace în curând două priciuri.

A sărit ultima dată pe 10 martie în ligă. Au trecut doar opt minute de la meciul cu Zlín, când ieșea de pe teren pe o targă. Puterea genunchiului operat a fost testată acum pe iarba artificială, dar nu există un test mai mare. „Artistul nu te va lăsa în centimetru, iarba va aluneca puțin. Genunchiul este mai greu de suportat, dar acum au trecut zece luni, așa că nu cred că se poate întâmpla nimic. ”El a crezut că ar putea să sară în ligă la sfârșitul toamnei, dar antrenorii săi îl țineau înapoi. „Mi-au spus să mă țin. Cred că a fost bine. Meciul nu se antrenează.În ultima etapă a duelului, băieții se refugiază de mai multe ori, dar nimeni nu a participat la meci. ” „Și am marcat aproximativ cinci goluri. Mă simt bine în ceea ce privește fotbalul. ”

Abordarea lui Stanislav Hejkal, care nu se bazează doar pe cei aleși, este de asemenea înainte. El oferă fiecărui jucător o șansă.

“Cu siguranță nu este vorba despre unsprezece doisprezece persoane, așa cum se întâmplă uneori. Puteți juca un meci bun de mai multe ori și data viitoare în ceea ce privește adversarul, oricum joacă altul. Pentru înlocuitori, este mai motivant să nu adormi pe bancă și să continue lupta ”, îi place Vošahlík. “Antrenorul a indicat că nu mizează pe aripi, așa că este clar că trebuie să lupt pentru un loc în atac.Și mă bucur pentru asta, m-am simțit întotdeauna mai bine în atac. L-am luat în Jablonec în concurență cu Lafata și Pekhart; cu toții trebuia să ne jucăm, să mă pun pe aripă și am rămas acolo. Acum este șansa de a reveni la sfat. Dar voi juca oriunde. “

Next Post

Statistica: Protagonistii turneelor finale europene

Chiar daca Campionatul European s-a amanat din cauza pandemiei noului coronavirus, urmand sa se dispute in 2021, atentia noastra ramane in continuare focusata pe aceasta competitie si in cele ce urmeaza va vom prezenta niste recorduri fabuloase a unor jucatori europeni care au intrat deja in istoria sportului rege: Doar […]