Hertl a marcat un hat-trick împotriva lui Pittsburgh, Palát a lovit Tampa

Cristian

Procesul slav Hertl s-a stabilit pentru prima dată în minutul 15. Coechipierul său, Evander Kane, a condus pucul din propria sa zonă de apărare până la a treia ofensivă dincolo de linia porții, unde Hertl a luat-o. Lupta cu Yevgeny Malkin s-a oprit, s-a macinat în cercul drept, a păcălit fundul lui Jack Johnson și s-a îndreptat spre stâlp.

Conflictul cu Malkin nu a ratat atenția coechipierilor săi. „Toată lumea a râs pentru că am folosit din nou fundalul meu”, a râs Hertl jurnalistul. „Este întotdeauna minunat dacă reușești să treci peste un astfel de jucător. Am vrut să mai fac câțiva pași în plus și să ard “, a adăugat un originar din Praga.

Joe Thornton s-a alăturat trăgătorului după ce s-a alăturat celui de-al 1000-lea meci din San Jose.Fundașul Radim Šimek a marcat o pasă la poarta sa.

La începutul părții a treia, Hertl a crescut la 4: 1, când Justin Braun a împușcat în spatele lui Mat Murray. Pinguinii au ieșit cu un joc de putere și au coborât, dar Hertl a marcat apoi cu un gol gol. „Băieții încercau să mă găsească. Am avut o treabă ușoară și tocmai am terminat pucul acolo ”, a spus Hertl, al cărui șut a fost asistat de Kane. În acel moment, sub victoria cu 9-2 asupra New York Rangers, a semnat cu patru goluri.

San Jose a reușit pentru a șaptea oară la rând. „Am arătat din nou performanța echipei susținută de (portarul) Jones. Jucăm exact așa cum ne dorim, așa că mergem pe valul câștigător.Sunt fericit pentru toată lumea. Este minunat să câștigi. Nu contează cine marchează, dar cine câștigă “, a spus Hertl, care a obținut 41 de puncte (19 + 22) în 43 de dueluri.

„ Mă simt minunat încă de la începutul sezonului. Nu cred că am jucat atât de multe meciuri proaste ca în trecut, când a fost în sus și în jos. Îmi place să joc linia noastră. Ne înțelegem unii pe alții, creăm șanse în fiecare joc și ne bucurăm foarte mult pe gheață “, a spus Hertl despre lucrul cu Kane și Joonas Donskoi.

Ondřej Palát a marcat pentru Tampa marcat în a treia din ultimele patru jocuri și a marcat pentru a patra oară într-un meci cu Dallas .Acțiunea decisivă a meciului de la Dallas a avut loc în minutul opt.

Căpitanul fulger Steven Stamkos s-a deplasat între cei doi jucători de acasă și a trecut în cercul drept spre Palát, care l-a bătut pe Anton Chudobin fără nicio lovitură. A fost al șaptelea succes pentru atacantul ceh din sezon.

La mijlocul perioadei finale, fundașul celei mai bune echipe din ligă a fost adăugat de fundașul Mikhail Sergachov. Portarul Floridei, Andrej Vasilevsky, a capturat 35 de lovituri.

Jakub Vrána a marcat, dar Washington a luat o debaclă 2: 7 din Nashville. După șase meciuri, capitalele învinse de capitale l-au învins pe Dmitry Yashkin.Vedeta serii a fost Viktor Arvidsson, care a înscris al doilea său hat-trick în carieră. 4: 1 și sărbătorim al patrulea triumf la rând.

„Ne întrebăm cum se poate întâmpla din nou. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat. Băieții pun totul în ea, frustrarea lor este evidentă. Multe greșeli vin din psihic ”, a spus antrenorul lui Anaheim, Randy Carlyle. . Panterele nu au reușit să treacă prin al șaptelea joc.Curtis McElhinney a preluat conducerea la Hurricanes, în detrimentul lui Petr Mrázek.

Next Post

Declinul hochei Slavia în prima ligă. Este aceasta o stare mai permanentă?

Nu este un secret faptul că Slavia nu are bani și asta este alfa și omega rezultatelor sale sportive. Clubul și-a schimbat consiliul de administrație în august: Jaroslav Vosmik și Stanislav Tichý s-au alăturat lui Vladimir Pittr. El încetinește Slavia “, a declarat iDNES.cz, o sursă de încredere. Acesta este […]