Prokop deține al șaptelea pe Dakar, Loprais a coborât pe locul șase

Cristian

Prokop s-a clasat în primii zece pentru a patra oară în acest an, dar a pierdut cu cel mai apropiat rival Jakub Przygoński din Polonia în lupta pentru a-și îmbunătăți locul șaptelea anul trecut. Două ture înainte de final sunt acum aproximativ 36 de minute în urma lui.

„Am finalizat cea de-a doua etapă cea mai lungă a mitingului, cea mai mare parte fiind în dună, așa că am petrecut destul de mult timp acolo. Mă bucur că am făcut-o, deoarece luni seara m-am simțit foarte rău “, a spus Prokop, care l-a rănit la încheietura mâinii stângi și cu degetele la dreapta. El a continuat cursa cu sfaturi speciale.

„Am avut o mulțime de analgezice puternice ieri. Nu m-a durut, dar am avut dureri de cap și am fost ca după zece beri ”, a zâmbit pilotul MP ​​Sports. „Dar noi am făcut-o, iar restul etapei a făcut adrenalină.Am corectat-o ​​cumva, deși aveam mâinile grele la sfârșit pentru că trebuia să folosesc alți mușchi decât în ​​mod normal. Dar suntem aici și continuăm să luptăm ”, a spus Prokop. El conduce cu 46 de minute înaintea spaniolului Nani Roma, care i-a succedat lui Stephane Peterhansel din Franța. De asemenea, Loeb a fost în fața numărului record de victorii. Peterhansel a pierdut pe ruta de la San Juan de Marcona la Pisco cu Prokop, rămânând în urmă cu Attiya cu 24 de minute, pierderea totală aproape că s-a dublat și are puține șanse de un al 14-lea triumf. Ricky Brabec a pierdut orice speranță. Călărețul american a trebuit la 8.etapa pentru a se retrage cu motorul deteriorat după 56 de kilometri de etapă specială. Al doilea Adrien Van Beveren din Franța a obținut o pierdere și astfel a trecut pentru prima dată în acest an la clasamentul de frunte al australianului Toby Price. Câștigătorul cursei 2016 este cu 63 de secunde înainte de Pablo Quintanilla, din Chile. Matthias Walkner, campioană apărată pe locul trei din Austria, pierde șase minute și jumătate după victoria din etapa a doua din sezon. Astfel, cu a cincea participare, continuă să conducă la cel mai bun rezultat al carierei. Până acum, el a avut cel mai bine treizeci de ani la primul început din 2015. „A fost destul de provocator, cu un nivel mai mare decât în ​​etapa anterioară. Navigarea a fost cu adevărat grea.Sunt destul de ocupat și am cea mai grea zi înaintea mea “, a spus Engel.

Motociclistul slovac Šefan Svitko nu va termina nici cursa. Al optulea bărbat din clasament, al cărui cel mai bun rezultat al carierei a fost al doilea în 2016, a sfârșit cu o accidentare la cap în urma unui accident de spital.

Loprais a coborât pe locul șase, conducând Sotnikov

Aleš Loprais ocupat a coborât pe locul șase între camioane și în clasamentul general. Noul lider al categoriei este rusul Dmitri Sotnikov, care și-a depășit coechipierul și apărarea campionului Eduard Nikolaev.În clasamentul general, a fost depășit marți de al doilea Ton van Genugten din Olanda, marți. Cea mai experimentată Cehă rămâne în spatele pilotului Iveco cu 30 de minute în două etape.

Aveam de gând să accelerez treptat și, la început, chiar a fost ca untul. Începutul a fost uimitor, a funcționat cu adevărat. Am zburat complet și am depășit câțiva jucători mari, precum Sotnikov sau van Genugten “, a spus Loprais într-un comunicat de presă. „S-a auzit un zgomot ciudat pe kilometrul 180 și mașina a început să circule pe cinci cilindri. Am primit o injecție. Am simțit că avem un alt camion în spatele nostru și ne trage înapoi.A fost o lipsă de performanță “, a spus pilotul de 35 de ani. „Pentru a trece prin câmpul dunelor, a trebuit să parcurgem diverse pâlnii, să începem să ne deplasăm, a trebuit să găsim un alt traseu de mai multe ori. Unele dintre dune au sărit cu putere, de câteva ori chiar brusc. Întregul nostru corp doare, dar suntem fericiți că suntem aici ”, oftă Loprais la final.

Next Post

Hertl a marcat un hat-trick împotriva lui Pittsburgh, Palát a lovit Tampa

Procesul slav Hertl s-a stabilit pentru prima dată în minutul 15. Coechipierul său, Evander Kane, a condus pucul din propria sa zonă de apărare până la a treia ofensivă dincolo de linia porții, unde Hertl a luat-o. Lupta cu Yevgeny Malkin s-a oprit, s-a macinat în cercul drept, a păcălit […]