Vreau să mă ocup de atac, Ordoš își dorește un izvor mai bun în Znojmo

Cristian

Un gol marcat la numele său la mijlocul sezonului este un echilibru neobișnuit de slab pentru Michal Ordoš, un veteran în vârstă de 35 de ani care joacă pentru prima SC Znojmo. El ar trebui să se întoarcă la Mladá Boleslav timp de 13 ani în statistici pentru a-și aminti de ultima dată sfârșitul blocat astfel. >

În liga a doua, Ordoš și întreg Znojmo au fost nesemnificative toamna, atârnând în tabel trei puncte deasupra zonei de coborâre. Rezumatul logodnei (jenant) de toamnă a unui jucător celebru din sudul Moraviei? Și-a încheiat deja antrenamentul de iarnă cu un contract reînnoit.El o are până la sfârșitul anului 2019.

„Am început competiția bine, așa că a existat interesul de a prelungi contractul imediat. Au dorit-o (conducerea primului SC Znojmo) în septembrie. Apoi m-am rănit, după ce m-am întors mi-a fost greu să prind formularul și poate au apărut câteva îndoieli, dar am fost de acord. Znojmo contează pe experiența mea în lupta pentru salvare, care este importantă și cred că îl voi ajuta ”, a spus Ordoš.

Startul a fost impresionant și a lovit în minutul 16 al primului meci de campionat împotriva lui Varnsdorf. Dar asta nu avea să dureze mult; Ordoš a fost rănit, iar Znojmo și Varnsdorf au egalat doar cu 1: 1.

În loc să se confrunte cu starea pe care a pierdut-o în sezonul precedent în fotbalul austriac amator, Ordoš a trebuit să meargă la bolnavi.

A trebuit să încep din nou să mă pregătesc.Obișnuiam să intru în ea după două-trei săptămâni. Dar în această toamnă nu m-am simțit bine până în ultimele două-trei runde “, povestește fostul trăgător Sigma Olomouc. “Pentru prima dată în cariera mea, am o problemă cu greutatea”, se încruntă el. „Trebuie să pierd câteva kilograme. Mă simt greu și o știu. Rularea excesului de greutate este o muncă mai grea. ”

Un Ordoš bine pregătit va fi mult necesar pentru Znojmo. Echipa se confruntă cu o luptă pentru a salva liga a doua, nimic pentru ratări. În Znojmo au avut relativ calm în ultimii trei sau patru ani, nu au fost nevoiți să rezolve atât de mult plasamentul.Pentru unii tipi de aici va fi o experiență nouă. Va trebui să o facem cumva “, realizează Ordoš.

Un plan pentru cum să-l poarte în cap încă de la primele meciuri pregătitoare. „Mi-ar plăcea să am grijă de întreaga etapă finală”, spune el, în calitate de cel care ar trebui să marcheze sau să treacă pe primele linii din linia Znojmo.

“Cu toții vrem să decidem meciurile, iar în finală nu contează cine reușim. Cred că voi fi unul dintre principalele pe care va sta. Dar sunt oameni cu mai multă experiență. În rezerva Lacko, am experimentat beckons Beka și Cihlar, Warm up…echipa este bine asamblată. După iarnă, ar trebui să stea și mai mult și ar trebui să fie bine.Va fi doar despre noi, nimeni altcineva ”, spune Ordoš. Faptul că Znojmo este un loc la etajele superioare ale mesei de coborâre este la fel de surprinzător pentru Ordoš ca și pentru alții.

„Așa este. Am început pregătirea bine, dar acasă în primul tur ar fi trebuit să câștigăm. Nu am dat o geantă. Asta ne-a târât, nu puteam face meciuri de acasă. Am jucat fotbal solid afară, dar eram îngrijorați acasă, am obținut multe goluri. În general, nu dominăm terenul.Ne-am descurcat bine la Vítkovice, am fost mai buni în České Budějovice, dar, în general, suntem într-o combinație proastă ”, nu ezită să critici un fotbalist cu experiență.

Conducerea la îmbunătățire este simplă: „Începem primăvara împotriva lui Jihlava și putem juca împotriva unor echipe puternice”, zâmbește ea.

De asemenea, oferă o privire asupra echilibrului în pregătire și apoi în liga a doua. „Am câștigat totul în pregătire vara trecută, iar toamna a meritat. Așa că am început-o invers și vom vedea ”, întâmpină pierderi mari cu Brno și Tabor în Winter Tipsport League. >

„Ea a decis să joace fotbal mare.Când am renunțat la el și am plecat în Austria, am descoperit că nu mai are nimic pentru a juca competiții inferioare, unde băieții merg la muncă. Asta nu mă deranjează “, relatează el.” “Din cauza vârstei mele, doare”, spune el în mod conciliat.

Primăvara consideră că problemele de salvare sunt o realitate. Nimic din ce nu știa până acum. „Am avut trei ani la Olomouc. Am coborât și cu Sigma, așa că probabil nu am jucat foarte bine să-l păstrez. La începutul carierei mele la Slovácko, am absolvit și eu. Cu siguranță nu mi-am câștigat toată viața “, se uită înapoi.

Next Post

După trofeu, vânăm, nu ne ascundem în Pardubice înainte de finala cupei

„Este o recompensă incredibilă pentru anii de muncă grea pe care am sacrificat-o pentru baschetul, aștept cu nerăbdare să joc finala foarte emoționantă pentru mine”, declară Jan Kourek, principalul trăgător al lui Sokol. în douăzeci și cinci de meciuri, douăzeci și opt de goluri și când altfel ar trebui să […]