Obiectivul lui Budweiser pentru ultimul sfert al primei ligi: consolidarea încrederii în sine

Cristian

Dacă ar exista o competiție pentru cel mai bun obiectiv din runda din prima ligă de hochei, aceasta ar fi nominalizată pentru ea și poate chiar reuși. a fost 2: 2. Atacantul canadian David Gilbert, în serviciul cehilor de sud, s-a îndepărtat cu un puc de pe linia sa albastră. În partea opusă a terenului, el s-a despărțit curaj între cei doi apărători și a marcat 3: 2 după slalom.

Nu numai că a marcat trei puncte pentru echipa sa, dar a reușit să marcheze într-un fel. “Este legat de încrederea jucătorilor noștri”, a spus Ales Totter, antrenorul asistent al lui Václav Prospal. „Ca și el, alți jucători ar putea face asta. Ca Endal, Dolezal sau Acoperit.Principalul lucru este să obțineți încrederea în ele. A face acest lucru în playoff-uri. ”

Consolidarea psihicului jucătorilor este unul dintre obiectivele principale din ultimul sfert al concursului în care boemii de sud din Veneția au intrat pe locul patru în tabel.

a avut succes la final, deși cea mai mare parte a meciului părea să înscrie acasă. Când au intrat în conducere în a doua perioadă și din nou în minutul 50, la scurt timp după ce motorul a reușit să egaleze, puțini mai credeau că oaspeții vor înscrie puncte.

„Am crezut personal. Am arătat o mare putere interioară “, a spus Totter. „A fost similar cu cel din Frýdek-Místek. Dacă întoarceți două meciuri într-un timp scurt la rând, nu este o coincidență.Personal, cred că această echipă a avut cea mai mare rezistență internă de când au repornit motorul. O putem simți de la băieți. Și dacă ne putem trezi în ele, atunci procedura poate reuși. ​​”Dar atunci a recunoscut că lucrurile pozitive de la Frydek și echipa nu pot trece la următorul meci acasă împotriva lui Poruba sau sâmbătă la Vsetin, unde Motorul a pierdut pentru a doua oară la rând. Și trebuie să funcționeze la asta.

Meciuri cu rivalii mai grei ai motorului merg

Miercuri motorul așteaptă o altă provocare. Jihlava va veni în Boemia de Sud, care joacă bine și conduce tabelul celei de-a doua competiții.Dar boemii de sud au un echilibru pozitiv cu ea pe care nu vor dori să-l piardă.

„Când mergeți cu echipele la play-off sau la retrogradare, este important ca jucătorii să vadă că pot juca la ei. Este o altă bucată de încredere în sine ”, a spus el.

Și el a reamintit că echipa Ceske Budejovice se confruntă cu meciuri cu rivalii mai grei, când Motor nu este clar favorit. „Este mai bine pentru noi dacă cineva vrea să joace hochei cu noi.Dimpotrivă, nu ne place când unul dintre adversari îl bazează pe lupte personale și aruncări ”, recunoaște Totter. mesele de trăgători și, după cum remarcă Totter, sunt mulțumiți de club.

„A marcat un gol important la Veneția. El a păstrat un standard ridicat în toamnă, dar acum a coborât un pic. Nu este complet sănătoasă. Nu ne plac picioarele lui și ne vom ocupa de el. Trebuie să ne concentrăm pe acest lucru pentru a-l juca 100%.Dar este un atacant stabil și, dacă ar fi stăpânit cehia, ar fi fost liderul echipei ”, consideră Totter. Încă nu va prinde împotriva lui Jihlava, dar ar putea sări și în alte meciuri.

Startul lui Pavel Pýcha este, de asemenea, incert și Zdeněk Kutlák nu se va prezenta cu atacantul canadian Dunn. Meciul cu Jihlava va începe la ora 17.30.

Next Post

Vreau să mă ocup de atac, Ordoš își dorește un izvor mai bun în Znojmo

Un gol marcat la numele său la mijlocul sezonului este un echilibru neobișnuit de slab pentru Michal Ordoš, un veteran în vârstă de 35 de ani care joacă pentru prima SC Znojmo. El ar trebui să se întoarcă la Mladá Boleslav timp de 13 ani în statistici pentru a-și aminti […]