Třinec a trecut peste Karlovy Vary, iar Hradec și Plzeň au înflorit și ele. Kladno a finalizat o schimbare

Cristian

În tricoul din Třinec, portarul de premieră extraligă, Nick Malík, fiul fostului apărător celebru Mark Malík. A fost depășit de două ori de Tomáš Vondráček de la Karlovy Vary.

După eșecul unui concurent, Sparta a reușit să se relaxeze, ceea ce merge în vârful tabelului datorită câștigului ușor. Raidul decisiv a fost îngrijit de căpitanul de la Praga, Michal Řepík, care și-a recăpătat starea de spirit după ce arbitrii și-au anulat obiectivul în al doilea act după provocarea sa. înseamnă sfârșitul unei serii de pierderi de cinci meciuri.Trei asistenți au fost strânși de fundașul Hradec Králové, Petr Zámorský.

Același număr, dar golurile au fost marcate de Jaroslav Kracík, care l-a ajutat pe Pilsen să obțină o victorie înaltă la Vítkovice 5: 0. Dominik Frodl a marcat cel de-al patrulea zero în acest sezon (cel mai mult în extragă).

Dominik Hrachovin, care a câștigat toate cele patru dueluri după sosirea sa la Liberec, se descurcă bine. White Tigers a pierdut ultima oară pe Olomouc 3: 1, al șaptelea joc la rând fără a pierde puncte.

Comet și Zlín și-au depășit duelul în urmă cu două săptămâni, Berbecul a câștigat cu 5: 4.

< p> Deși spectatorii din Boleslav au trebuit să aștepte primul gol (regulat) până la atacări, duelul intern cu liderul mesei nu s-a plictisit.Bucuria primului gol a venit la începutul celui de-al doilea act, dar antrenorul lui Boleslav, Pavel Patera, nu a fost de acord cu șutul lui Řepík, iar după provocarea sa, judecătorii au recuperat cu adevărat golul pentru jocul ilegal Pecha din zona de gol.

Cu Řepík, el a avut o mulțime de emoții de rătăcit, întrucât a fost pe banca de penalități după un verdict corect al judecătorilor. Cocoașa ținea bebelușul lui Řepík în toamnă, dar spartanul era de neînțeles pentru agățare. Căpitanul gazdelor însă, în cele din urmă, și-a fixat gustul în raiduri, când era singurul din zece executori. Praguers a câștigat pentru a șasea oară la rând, deoarece a apărat în cel de-al treilea act de 100 de secunde slăbind în trei.Pentru prima dată, un tânăr portar a prins un puck net în mijlocul primei perioade, când Koblasa a ars-o într-un joc de putere cu un tun. Cu toate acestea, împușcătorul nu a reușit să accepte toate felicitările, după ce după 17 secunde s-a bucurat în așezarea Zahradníček. Energia a obținut trei goluri din dominanța celui de-al doilea act, Vondráček a lovit de două ori (și chiar zece secunde la rând). Producătorii de oțel nu s-au scuturat de gol și după cinci victorii la rând nu mai iau niciun punct de data asta. Karlovy Vary l-a învins pe Třinec după o lungă perioadă de patru ani.Și-a deschis în scurt timp scorul din jocul de putere al lui Kodýtek, iar prin poarta spre vestiar Kracík și-a liniștit oaspeții. Forvardul experimentat a marcat în sfârșit un hat-trick, completând două lovituri în a treia perioadă. Tragerea în jos a ostravenilor a subliniat performanța excelentă a portarului Pilsen, Frodl, care a marcat al patrulea cont net în sezon. Dar chiar și avantajul de 2: 0 după ce Tybor și Kousal au lovit nu au rupt câștigul lui Jagr atât de mult încât nu a inversat dezvoltarea nefavorabilă.Cavalerii și-au încheiat rândul în a treia douăzeci de minute, când Pardubice nu a lăsat nimic și după golurile Strnad și Austin pot sărbători a cincea victorie din ultimele șapte dueluri. Dinamo a căzut pentru a patra oară la rând și rămâne ultimul.

La fel de sărac ca Pardubice este doar penultimul scor Litvínov. Dimpotrivă, antrenorul lui Hradec Kralove, Vladimir Ruzicka, a trebuit să fie într-adevăr ușurat, întrucât Mountfield sub conducerea sa a împușcat în cele din urmă. Și a surprins-o pe Verva, care a fost scufundată în principal de trei intervenții ale lui Hradec Kralove din a treia a doua. : 0.Deși a reușit să reducă oaspeții cu două goluri, Vincour și Rákos au decis în cele din urmă în favoarea lui Hradec. Proprietarii au tăiat linia de înfrângere din cinci jocuri. De această dată s-a decis până în ultimul minut al meciului, în care prelungirile urmau să fie prelungite. Dar planul a fost schimbat printr-o lovitură victorioasă la Krenželok 59:04, care a fost urmată curând de o poliță de asigurare în Jelínek gol. Pentru menținerea echilibrului, oaspeții au putut să-i mulțumească de câteva ori excelentului portar Hrachovin, care a rezistat presiunii enorme de deschidere sau a seriei de șanse a lui Hanaks în cel de-al doilea act. Drept urmare, Liberec a câștigat pentru a șaptea oară la rând, ceea ce a fost întotdeauna fără o pierdere punctuală.

Next Post

Palát productiv și Voráček au condus câștigurile, iar printre trăgători s-a numărat Kaše

Un nativ din Frýdek-Místek a marcat primul său punct pentru că a asistat la lovitura de deschidere a lui Nikita Kučerová după 13 secunde de la taurul de deschidere. După rândul lui Sam Reinhart cu Jimmy Vesey la 1: 2, Palát și-a amintit pentru a doua oară în minutul 28, […]