Palát productiv și Voráček au condus câștigurile, iar printre trăgători s-a numărat Kaše

Cristian

Un nativ din Frýdek-Místek a marcat primul său punct pentru că a asistat la lovitura de deschidere a lui Nikita Kučerová după 13 secunde de la taurul de deschidere. După rândul lui Sam Reinhart cu Jimmy Vesey la 1: 2, Palát și-a amintit pentru a doua oară în minutul 28, încărcând în jocul de forță fundașul albastru Mikhail Sergachev – 2: 2. Yanni Gourde a întors conducerea la Lightning înainte de a reveni la Lightning pentru a doua oară. În primul rând, Cedric Paquette a reușit să scape dintr-o evadare independentă, iar la scurt timp după aceea, Palát activ a reușit pentru a opta oară în sezon.Renumerând 2 la 1, Mathieu Joseph l-a eliberat în mod ideal.

Fundașul Tampa, Jan Rutta, a privit doar meciul ca un înlocuitor care nu joacă, Buffalo a ratat apoi un atacant rănit Vladimir Sobotka, iar tânărul talentat Rasmus Dahlin ar fi probabil adăugat bolnavilor. Și-a dat demisia zdruncinat după o finalizare grea din partea fundașului slovac Eric Erik.

Sâmbătă, Jakub Voracek, după o pauză de împușcare din douăsprezece meciuri, și-a bătut conaționalul la poarta Calgary David Rittich și a înregistrat jubileul său din 200 de carieră NHL. Următorul său Philadelphia l-a salutat pe Vancouver acasă, pierzând după o lovitură de J. T. Miller din minutul 11. Voracek, jucând în a doua formație cu centrul Sean Couturier, a atras atenția pentru el în minutul 26.După ce fundașul Robert Hägg a tras o mizerie în poarta lui Canucks, Voracek, apoi din spatele porții, a pus pucul înapoi, lovit înapoi în fața lui Thatcher Demek și după o greșeală a apărătorului oaspete a ajuns la șutul lui Couturier. A început din nou la ora 1: 1.

Fluturașii au avut un avans important de 34:17 și au fost răsplătiți pentru activitatea lor. În caz contrar, marele captivant Demek a învins-o pe Voráček pentru a doua oară în 52 de minute. S-a impins prin lovitura din primul cerc din stânga, pucul a căzut în plasă în jurul jucătorului apărător până la polul îndepărtat.Pentru prestația sa, Voracek (15:28, 1 + 1, +2, 4 lovituri) a fost aleasă a doua vedetă a serii, doar partenerul său Couturier a avut prioritate. și, grație unui nou record al clubului, s-au așezat pe pozițiile de top ale Conferinței de Est, Islanders jucătorii de hochei au căzut după timpul obișnuit. Luni de la Caroline, prestația din 11 octombrie a fost urmată de Anaheim , care a reușit cu 3-0 înaintea fanilor săi.

Portarul John Gibson a avut nevoie de 26 de hituri pentru primul său sezon și al 19-lea . Al treilea său hit al sezonului l-a atins pe atacantul ceh Ondřej Kaše (15:06, 1 + 0, +1, 1 șut), care la 55 de ani.El a surprins-o pe Thomas Greiss cu o lovitură din perna dreaptă.

Sâmbătă, Calgary a încheiat o serie neagră de șase înfrângeri, reușind cu 3-2 după atacurile din Philadelphia. Trei zile mai târziu, pe gheața unei alte unități din Pennsylvania, Flames a luat un punct de egalitate 2: 2 din timpul obișnuit față de Pittsburgh . În prelungire a decis să câștige acasă Jake Guentzel.Golul David Rittich cu 35 de lovituri contra 38 de lovituri în ciuda înfrângerii a fost printre cei mai buni flăcări. Atacanii cehi din ambele părți, Dominik Simon (13:34, -1) și Michael Frolík (11:58, +/-: 0, 1 șut) nu au marcat.

Duo-ul ceh Radek Faksa (14: 28, +1, 1 lovitură) – Roman Polak (18:08, -1, 6 fotografii blocate) i-a ajutat pe Dallas să obțină o altă victorie, de această dată după un rezultat 4: 2 peste Vegas . Tricoul din Golden Knights îi lipsea lui Tomas Nosek (10:40, -1, 3 șuturi).

Pentru al treilea meci consecutiv, el a ratat centrul San Jose Hertl.Luni, el a putut vedea doar cum colegii săi au reușit pentru prima dată conducerea cu trei goluri pe Los Angeles . Însă, în prelungiri, el a fost mulțumit de golul decisiv pentru veteranul Patrick Marleau, 4: 3. Radim Šimek (14:45, -1, 1 lovitură) a sărbătorit și victoria pe gheață. Rechinii au reușit pentru a treia oară la rând după prelungiri, cu nouă din ultimele zece începuturi. Rezultate NHL:

Next Post

1xbet pariuri online legale

Dacă există un element în care putem spune, fără îndoială, că 1xbet excelează, acesta este cu siguranță serviciul pentru clienți. De fapt, există 2 numere de telefon (Green și International), un chat live pentru a comunica cu operatorii în orice moment și adresa de e-mail canonică. La toate acestea se […]