Fotbal cu sobă 2018: Rechinii roșii din Veracruz au făcut să vibreze fotbalul din sobă din Liga MX

Cristian

Deși Clausura 2018 a început deja, mișcările în echipele din Liga MX nu se opresc, unele cluburi continuă să adauge piese la șabloanele lor, iar în MARCA Claro vă luăm semnăturile confirmate și cele mai puternice zvonuri ale pieței de iarnă.

Vineri, rechinii roșii din Veracruz au monopolizat reflectoarele pe piață prin adăugarea a două piese internaționale în echipa lor, cu intenția de a obține permanența.

Silvio Romero ar fi aproape de Independiente de Avellaneda

Atacantul Americii, Silvio Romero, ar putea ajunge pe rândul Independentei de Avellaneda, conform Record.După zvonurile care i-au plasat pe chinezi în River Plate, o ofertă bună a venit de la roșii pentru a-l menține pe atacant.

Nicolás Vikonis este deja pe banca din Puebla

Noul portar al lui Puebla, Nicolás Vikonis, este deja concentrat cu Puebla de Enrique Meza, pentru că este prezent în duelul cu Veracruz, doar că va fi pe bancă, așa că va începe o competiție interesantă pentru proprietatea cu Moisés Muñoz.

Veracruz are propriul său jucător francez

Rechinii roșii din Veracruz se pot lăuda să aibă propriul jucător în rândurile lor Francezii, așa cum au făcut și alte echipe, au fost puși din serviciile lui Thomas Pougnant, de la Charmois Niortais din a doua divizie franceză.

Rechinii au debutat în această vineri în duelul din categoria Sub. -20 între Veracruz și Puebla, unde a participat la 45 de minute, în a doua parte, deși a suferit înfrângerea cu 6-3 pe stadionul Cuauhtemoc.

Neto Berola este un element nou al rechinilor

Rechinii roșii au anunțat, vineri, încorporarea părții din stânga a Braziliei, Sosthenes José Santos Salles, mai cunoscut ca Net Berola.Sud-americanul sosește din Coritiba, unde a împărțit dressing-uri cu Alan Santos, un alt dintre întăririle jarochos.

Next Post

Fotbal feminin: Lieke Martens și Sarina Wiegman, față în față cu cei mai buni din lume

Două cappuccinos, două cafele cu lapte și o jumătate de oră înainte pentru a vorbi despre fotbal și viața în restaurantul Luigi din La Manga Club Resort. Sarina Wiegman și Lieke Martens au fost recunoscute pe 23 octombrie anul trecut ca fiind cea mai bună antrenoare și cel mai bun […]