Kadeřábek și-a marcat propriul gol într-o dezastru din Mainz slăbit, Bayern a câștigat

Cristian

Benjamin Pavard, Corentin Tolisso, Serge Gnabry și Philippe Coutinho au decis să câștige Bayern pe teren pentru a salva adversarul care joacă. Echipa din Munchen de la debutul 1: 5 cu Frankfurt, după care antrenorul Niko Kovac a fost înlăturat, a câștigat pentru a treia oară după ce a continuat triumful cu 2-0 împotriva lui Olympiakos în Liga Campionilor și Bundesliga câștigând cu 4-0 la Dortmund.

Robert Lewandowski nu a reușit de această dată tricoul fundașului titlului și seria sa de înregistrare s-a încheiat. Atacantul polonez a reușit să înscrie în fiecare din cele unsprezece ture anterioare, ceea ce nu s-a mai făcut niciodată. A marcat șaisprezece goluri în acest sezon.După o victorie cu 4: 1 la Colonia, pierde un singur punct pe locul doi, precum și pe cel de-al treilea Bayern. Emil Forsberg a contribuit la cele două goluri, iar atacantul ceh Patrik Schick a ocupat ultimele 14 minute. mai de succes a avut echipa gazdă cu portarul Tomas Koubek și alternativul Jan Morávek . Augsburg a biruit Hertha, pentru care Vladimir Darida începuse de la început, 4: 0. Jocul a fost influențat de cartonașul roșu pentru portarul lui Rune Jarstein.Nouă minute mai târziu, Sergio Córdova a mărit avantajul lui Herthy Jarstein și a primit cartonașul roșu. După pauză, Augsburg a adăugat încă două goluri, Andre Hahn și Florian Niederlechner au marcat. Marek Yourý, coechipierul său și al lui Koubek, a lipsit din nominalizare din cauza unei accidentări de lungă durată. Hoffenheim a pierdut acasă cu un Mainz slăbit 1: 5. Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, Levin Öztunali, dar apoi echipa sa a trecut la zece după Bote Baku.Echipa gazdă nu a reușit să profite de numeroasele avantaje și, pe de altă parte, a obținut un alt gol atunci când Mainz a învins Pavel Kadeřábek în spatele lui. Echipa cehă a avut două ocazii de filmare în a doua repriză, pe care nu le-a schimbat. .

Next Post

Harden este regele trăgătorilor și îl învinge pe Bryant. Criza din Boston continuă

Harden a extins meciul cu 30 de puncte sau mai mult în prima repriză, pentru care a reușit să marcheze 36 de puncte. A lăsat în urmă seria lui Kobe Bryant cu șaisprezece meciuri, cea mai lungă de când NBA a fuzionat cu un alt profil ABA la mijlocul anilor […]